Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Maksat hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim içtima noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu tabaka ahşap kapının namevcut olması karınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında yapıda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi kucakin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapsı seçerken özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye geçmek; dayanıklı, bediiyat kapılara en amelî fiyatlarla mevla çıkmak dâhilin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara muvafık şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sayesinde kapı yek Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve yamanın geçişini dikilmek muhtevain özel olarak tasarlanmıştır. Yangın sırasında kapının sızdırmaz olması, yangının diğer odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen strüktürda yapım edip, montaj ve tamir proseslerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah allıkıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en mutabık hediye politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page